Sure gamle mænd hader velfærdsstaten

Velfærdsstatens store hit var kildeskattens indførelse: Alle borgere skulle have lige ret til læger, speciallæger og sygehuse. Sygesikringen blev betalt over kildeskatten. Skatteindtægterne i statskassen her og nu.

I dag betaler den ”glade” dansker 62% i skat, derudover til sygesikringen Danmark, ekstra sundhedsforsikringer for at kunne få de bedste læger i ind-og udland. Ikke mindst komme foran ”de andre” i køen.

Et andet stort hit var, samtlige personer skulle have et 10 cifret nummer. Ved indførelsen af EDB i den offentlige sektor, var det uendeligt praktisk med disse numre. For ikke at tale om, de store tidsbesparelser der blev for sagsbehandlerne. Nu kunne de tage deres rigide, konforme ”men rigtige” dikterede beslutninger direkte online. En stor sidegevinst – sagsbehandleren behøver ikke være i kontakt med nummerets indehaver.

Sure gamle mænd, har læst bibelen 1984 af George Orwells, og har her fundet løsningen på det ultimative moderne samfund.

Vi kommer her med et par forslag der virkelig batter:

Derfor foreslår vi, at levealderen nedsættes med et sølle år, hvis der kan sparres over 86% af udgifterne til sygehussektoren?

Og hvad betyder det, at lave en lille kreativ ændring i grundloven så også dødspillen bruges? Her tænkes på: Psykiske syge, rygerne, overvægtige, arbejdsløse, utilpassede børn, debile, kriminelle, efterlønnerne og pensionister der belaster os produktive.

Og vupti – Danmark kan komme til at fungere optimalt. Og alle os friske, glade motio-nister, der syngende, smilende går på arbejde – kan se frem til at max 3% i skat.

Et ekstra plus, I som regering vil få en stor plads i verdenshistorien, og tiltrække de klogeste hoveder fra hele verden.

Oveni turbanen undgår I at bruge de små grå hjerneceller. I kan nyde Jeres dejlige drink i solen i fred og ro, og kanske også kvæde en lille national hymne.

PS:

Kære regering.

I vil for første gang gøre den forbudte bog fra 1700talllet til skamme. Heri påstår en engelsk diplomat, at danskerne må være ufatteligt rige, siden de har råd til at have så dårlige politikere.

At der ikke er sket den store udvikling på dette område ses tydeligt. Derfor retter vi en særlig tak til Klaus Hjort, den kære Pia og Lars Lykke for de mange kreative, men lidt udgiftskrævende ændringer I er fremkommet med. Det ville være en skam hvis unikke islæt for danskheden skulle gå bort.

PPS: Vi foreslår at kremering forbydes, og henviser til de meget omtalte CO2 tider.

Bookmark and Share

4 Responses to “Sure gamle mænd hader velfærdsstaten”


 1. 1 Denis Ivar Petersen

  Jeg er ikke sur selvom jeg har gennemlevet den omtalte tidsperiode.

  Jernbanedriften,velfærdsdriften,og sexdriften har altid værer svær at styre.

  Uanset hvormange penge der postes i disse drifter så bliver der krævet mere.

 2. 2 Denis Ivar Petersen

  Leave a replay ?

 3. 3 Amanda

  This is a message to the webmaster. I discovered your “Sure gamle mænd hader velfærdsstaten at Sure Gamle Mænd” page via Google but it was hard to find as you were not on the first page of search results. I see you could have more visitors because there are not many comments on your site yet. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your website: http://aerotraffic.com/web-traffic/. I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. I used their services and got significantly more traffic to my website. Hope this helps 🙂 Take care.

 4. 4 low fee short term loan

Leave a Reply