Sure gamle mænd hader “progressive qvinder”

Hvad var det dog der skete, hvor fejlede jeg (eller vi) som bløde mænd.

Samfundet er konstant i udvikling, nye ideer opstår og levevis ændres. Politikken fra slut-50’erne, med kvinderne på arbejdsmarkedet, oprøret overfor de gamle familie-traditioner blev en succes historie. Rødstrømpebevægelsens oprør i 70’erne, blev i 80’erne og 90’erne, overtaget af de lesbiske med klapbukser. De fremkom med bastante og konforme termer om mandes udnyttelse af det kvindelige køn. En miskreditering der havde en skjult dagsorden – vi dyrkede de samme jagtmarkeder.

De ellers så progressive Qvinder der er kommet ud over den alder, hvor reproduktio-nen ikke er mulig uden operative indgreb havde nu fået en ny målsætning:

Den rå mandetype.

Nul mere pjank, skoene af, afspritningsremedierne står klar ved døråbningen, kondomerne ligger både på toilettet og ved sengen, køkkenrullen klar hvis noget kom ved siden af. Deres nye hjem indrettet til rå sex og engangsknald, med et arsenal af, dildoer, læder, spanking, kæder, gummi i mange afskygninger, et blad til snitning og for ikke at tale om det lidt mere pikante: kvælning for at få kicket. Når så hun er kommet og tilfredsstillelsen er fuldendt, er der ikke ingen energi tilbage – kun søvnen og den indre nydelse. Erkendelsen af orgasmetrippet hos den daværende så progressive kvinde har nu nået uanede højder.

Alt det kedelige, monotone arbejde skulle elimineres. Nu skulle der være rengørings-hjælp, vinduespudser, sågar en gartner til altankassen. Maden indtages på cafeen, middag hjemme blev afløst af diner transportable.

Lidt adspredelse skal der også til, turen går til Illum og Magasin, hvor Qvinden uden blusel sidder og spotter de unge gigoloer ud, der endnu kan få den op og stå bare ved lugten af hendes trussekant. For ikke at tale om ferieturene, hvor hun boltre sig i ung-dommens kød – virkeligt hipt! Man kan undres, pressedækningen på dette område er yderst sparsom, contra den massive dækning af hannernes udskejelser.

Datidens så progressive Qvinder har mange fællestræk med bøsserne, dog mangler de stadig at okkupere H.C. Ørsteds Parken.

Hvor blev den sprudlende, spændende, progressive, debatterende venstreorienterede kvinde af? Var dagsordenen i virkeligheden en anden? Gik hele seancen ud på, at få det lukrative job, opnå statussymboler, vise omverden hvor tjekket man var blevet?

Hvis det var formålet, har jeg ingen respekt overfor disse forhåndværende så progres-sive kvinder. Har markedsmekanismerne virkelig vundet over jer?

De progressive BRAVDR.

Bookmark and Share

0 Responses to “Sure gamle mænd hader “progressive qvinder””


  1. No Comments

Leave a Reply